PARK LANE rock SHOW

dinner drinks and rock n roll!

På med förstärkaren, maxa volymen, fixa frisyren och koppla in luftgitarren. Sätt dig till bords för nu drar vi igång en helkväll med fantastisk mat och dryck tillsammans med våra artister och husbandet Hit It. Välkommen till en krogshow som bjuder på ett färgsprakande äventyr genom rockmusikens historia.

Kvällen inleds i Memphis tillsammans med The King - Elvis och de klassiska låtarna som byggde grunden för all framtida rock n roll. Spänn fast säkerhetsbältet och åk med på en musikalisk resa från kust till kust, från Guns N Roses i Los Angeles till Bruce Springsteen i New Jersey och allt däremellan. Hör artisterna berätta historien om den svenska rockmusiken, från Sven-Ingvars till Ebba Grön. Självklart avslutar vi med allsång, glitter, gitarrsolon och 80-tals spandex-rock!

I köket förbereder kockarna en utsökt trerättersmeny och serveringspersonalen står redo för att ta hand om er.

Park Lane Rock Show är det utmärkta valet för er som ska fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest med företaget.

Showen spelas på Park Lane som ligger längst upp på Avenyn i Göteborg.

biljetter

Park Lane Rock Show spelas höst 2018 och vår 2019.
För spelschema läs HÄR.

Det går att boka biljetter direkt på telefon på 031-206058 eller info@parklane.se.
Vårt kontor är bemannat måndag till fredag 09.00-17.00 vid frågor och funderingar.

För att köpa biljetter via Ticketmaster, klicka dig vidare på knappen nedan.

 

 
 
 


the greatest stars

NYHET: Park Lane Show presenterar The Greatest Stars!

Följ med på en glittrande kväll som hyllar musikhistoriens största och starkast lysande stjärnor. Vår musikaliska resa startar i Las Vegas tillsammans med Frank Sinatra och Liza Minnelli och avslutas i ett gnistrande disco inferno. Där mellan blir det nostalgiska listettor, neonfärgade slagdängor från 80-talet, rockklassiker och dagens världshits framförda av fantastiska artister och musiker.


lill-lördag på park lane

NYHET: Under våren 2019 har vi premiär för Lill-lördag på Park Lane.
Tre torsdagskvällar under våren välkomnar vi er till en en kväll där du och dina goda vänner njuter av Avenyns bästa skaldjursbuffé, friska drycker och härlig musikunderhållning.


 
 

Det går att boka biljetter direkt på telefon på 031-206058 eller info@parklane.se.
Vårt kontor är bemannat måndag till fredag 09.00-17.00 vid frågor och funderingar.


presentkort

Du vet väl att det går bra att köpa presentkort till någon du tycker om. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Det går också bra att ringa 031-2065058 in för beställa ditt fina presentkort.