180907_PEG_28.jpg

biljett och show

Showbiljetten trerättersmeny, kaffe samt garderob
kostar 965:- (inkl moms)

Park Lane Rock Show har premiär 7:e september och spelas t.o.m. 1:a juni 2019. Vi öppnar dörrarna kl 18.30 för insläpp och ni välkomnas att sätta er till bord för att avnjuta mat, dryck och show.
Park Lane Rock Show spelas generellt torsdag till lördag.

Showen pågår till ca 23.00. På helgerna (fredag och lördag) förvandlas showkrogen till en av Göteborgs hetaste nattklubbar, direkt efter föreställningen.

Vi rekommenderar alla våra gäster ett besök i vår bakficka för en fördrink innan ni besöker Park Lane Show. Restaurangen i Lorensbergsparken är öppen från kl 18.00.

 
180907_PEG_15.jpg

BOKNINGSREGLER

Avbokning av hela sällskapet eller reducering av antal i sällskapet skall ske senast 1 månad före besöket. Om avbokning görs senare än 1 månad innan debiteras ni showavgiften på 415 kr per antal avbokade gäster. All avbokning eller reducering efter kl. 12.00 dagen före ert besök debiteras med hela kuvertavgiften på 965 kr per antal avbokade gäster. Om bokningen är gjord med mindre än 1 månad kvar till showbesöket, så skall avbokning ske senast dagen efter bokningen gjordes, eller om bokningen är gjord på en helg så ska avbokning ske senast måndagen efter.

OBS! Avbokning kan endast ske via telefon dagtid,
måndag – fredag 09.00 – 17.00.

 

PLACERING

Biljetterna ni köper är onumrerade, men vi gör en bordsplacering inför varje kväll så ni har ett bord som står och väntar på er när ni kommer. Är ni ett sällskap på 2-4 personer så kan det hända att ni får dela bord med ett annat sällskap.

Är ni ett sällskap på fler än 8 personer eller fler kan ni bli placerade vid två eller flera bord. Har ni bokat på flera bokningsnummer men vill sitta tillsammans är det viktigt att ni hör av er till oss i god tid så löser vi detta. Ring då på 031-206058 eller maila till info@parklane.se

180907_PEG_130 kopia.jpg

FÖRETAG PÅ SHOW

Vi älskar att ta hand om företagsgäster på Park Lane Show.
Showen är upplagd på ett sätt så att man har gott om tid att umgås med varandra mellan uppträdanden. Ta med kolleger, partners eller kunder för en helkväll med underhållning och mat. Våra shower passar utmärkt för en kick-off, julfest eller ett jubileum.

Kontakta oss någon av våra säljare på Park Lane för att få en offert.

170908_PEG_314.jpg

abonnera park lane

Är ni ett större sällskap kan ni abonnera Park Lane för att anpassa er kväll precis så som ni vill ha den.
Vill ni ha trerättersmiddag och show, kanske en mingelbuffé och konferens, mässa eller kickoff.

För mer information om hur ni kan få en härlig helhetslösning med era anställda, kunder eller vänner, ta kontakt med Park Lane Event.

170908_PEG_081.jpg

minikonferens

Samlas upp ett par timmar innan ni kommer till oss för show och middag. Vi kan erbjuda er en av Elite Park Avenues moderna konferenslokaler till ett förmånligt pris.

Bokas på 031-206058 eller info@parklane.se